Aastal 2010 sõlmisime ühe esimestest laenulepingutest Eestis autolaenu osas, ja meie eesmärk on jätkata lihtsate ja kiirete laeningutingimuste pakkumist inimestele pikka aega. Elus tekib sageli olukordi, kus on vaja raha, kuid seda pole käepärast. See võib olla huvitav idee, ootamatud kulutused, hämmastav avastus või vajalik kingitus. Kiirautolaen.ee austab ootamatuid olukordi ja on valmis aitama neid teie jaoks parimal viisil lahendada.

Autolaenu puhul võib tagatisena olla mitte ainult auto. Me võtame vastu ka teisi transpordivahendeid: bussid, jahid ja kaatrid. Laenatava summa maksimum võib moodustada kuni 90% transpordivahendi turuväärtusest.

Kui teil on transpordivahend, helistage telefoninumbril 55516682, kus meie juht vastab hea meelega kõigile teie küsimustele. Raha kantakse teie pangakontole ja teie auto jääb teie juurde!

Meie eesmärk on pakkuda klientidele usaldusväärset teenust, ja meid huvitab kindel tulevik kõigi jaoks. Meie eelis, nagu ka ettevõtte nimi ütleb, on kiirus. Me sõlmime kliendiga lepingu vaid 30 minutiga!

Lisateabe saamiseks helistage numbrile +372 555 166 82.